Herroepingsrecht

KYRA produceert met liefde en respect voor mens & milieu. Wij vinden het belangrijk dat je 100% tevreden bent over een aankoop. Ben je onverhoopt toch niet tevreden, dan heb je (op vertoon van de originele pakbon) tot 14 dagen volledig retourrecht vanaf het moment dat we jouw levering bezorgd hebben. Je retouraanvraag wordt door ons in behandeling genomen en als wij het artikel in de originele staat (ongedragen met de aangehechte labels en vrij van de geur van sigaretten of parfum) hebben ontvangen, zullen wij na goedkeuring het aankoopbedrag inclusief de bijhorende verzendkosten (indien je de gehele bestelling retourneert) binnen 14 werkdagen terugstorten.

Retourformulier

Om de ontvangen artikelen te retourneren, maak je gebruik van het retourformulier. Vul de gevraagde gegevens in en stuur het formulier met de originele pakbon mee met het artikel. Om je beter van dienst te zijn, hebben wij ons retourformulier uitgebreid. Deze informatie gebruiken wij om onze collectie nog beter op uw jouw wensen af te stemmen. Het retourformulier en de pakbon vind je bij je bestelling.

Voor retouren vanuit Nederland: Lever je pakket (inclusief retourformulier en pakbon) gratis in bij een PostNL-punt, ons adres is: Antwoordnummer 6043, 1380 VC Weesp. Een PostNL-punt bij jou in de buurt is te vinden via de locatiewijzer op de website van PostNL. Na inlevering van je pakket ontvang je een track & trace-nummer, waarmee je je retourpakket kunt volgen via de website van PostNL. Zodra wij je retourpakket hebben ontvangen en verwerkt, ontvang je een bevestiging via e-mail.

De retouren worden wekelijks verwerkt en gecontroleerd, waarna de terugbetaling plaatsvindt. Heb je een aankoop via iDeal of Bancontact betaald, dan ontvang je binnen een week de terugbetaling via ons betalingssysteem Mollie retour. Heb je betaald via je creditcard of Paypal, dan vindt de terugboeking op je creditcard (Mollie) of Paypalaccount plaats. De termijn waarop deze terugbetaling plaatsvindt, is afhankelijk van wanneer het wordt verwerkt door je creditcardmaatschappij of Paypal. 


Klik hier voor het retourbeleid vanuit andere landen.